Om oss

Vi hjälper dig att spara energi på lång sikt

Välkommen till Enstream Energy AB, er långsiktiga partner för energibesparing och energioptimering. Vi är dedikerade till att hjälpa fastighetsägare sänka sina energikostnader, spara energi och göra deras fastigheter mer miljövänliga.

Med vår långa och gedigna erfarenhet inom projektering och projektledning av energiinstallationer är vi experter på fastigheter och energisystem. Våra projektledare och medgrundare har framgångsrikt lett hundratals installationer och kan ge er insikter om vilka lösningar som är tekniskt möjliga för just er, samt hur mycket pengar ni kan spara.

Som en fristående installationsfirma har vi installerat ett brett utbud av energieffektiva lösningar, inklusive bergvärmeanläggningar, frånluftsåtervinning, solceller, och mycket mer för både kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

IMD

Vi deltar i hela projektet

Vi arbetar i projektform, från idé till färdig installation och driftsättning, inklusive kompletterande tjänster såsom analyser och mätningar för att säkerställa att ni får den bästa lösningen för er fastighet till lägsta totalkostnad.

Välj oss som er partner – vi kan maximera er energieffektivitet och hållbarhet.

Vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste produkterna på marknaden och ser till fastigheten som helhet, inklusive uppvärmning, ventilation och styrning. Som totalentreprenör, enligt ABT 06, tar vi ansvar för alla delar av projektet och strävar efter att leverera väl utvecklade, driftsatta anläggningar till er trygghet.

Med vår breda bakgrund och över 30 års erfarenhet vet vi när det är lämpligt att använda konventionella metoder och när vi kan integrera ny innovativ teknik för att ge er optimal funktion och prestanda till lägsta möjliga kostnad. Välj oss som er partner för att maximera er energieffektivitet och hållbarhet.

Allt inom smart energi för fastighet och BRF