Tjänster

Våra tjänster

Bergvärme

Vi utvärderar bergvärme för din fastighet för att minska uppvärmningskostnader med upp till 50 procent. Investeringen kan återbetalas över tid och ökar fastighetens värde. Övergången till förnyelsebar energi gynnar även miljön.

Frånluftsåtervinning

Vi är specialister på frånluftsåtervinning och erbjuder skräddarsydda lösningar för att minska uppvärmningskostnader med upp till 40 procent. Genom att återanvända energi frånluften kan ni förvänta er ekonomiska och driftsäkra fördelar.

IMD

Solceller och hybridpaneler

Vi erbjuder den senaste teknologin inom solceller och hybridpaneler. Vi utför en analys av er fastighet för att skräddarsy den mest lämpliga solcellslösningen för era behov. Genom smart solcellsteknik kan ni minska er energiförbrukning och sälja överskottsel. Dessutom kan vi erbjuda högeffektiva hybridpaneler som genererar både el och värme som ett komplement till våra värmepumpslösningar eller befintliga värmepumpar.

Laddstolpar och laddboxar

Vi erbjuder pålitliga laddlösningar för både stora och små fastighetsägare. Våra erfarna ingenjörer skräddarsyr laddstolpar som passar era behov idag och i framtiden. Med den snabba ökningen av elbilar tillhandahåller vi flexibla och enkelt utbyggbara laddlösningar.

Energistyrning och smart energioptimering

Genom innovativ teknik och pålitliga lösningar integrerar vi fukt- och temperatursensorer i er fastighet för att säkerställa optimalt energisystem året runt.

Ventilationsaggregat

Moderna ventilationsaggregat förbättrar både fastighetsägarens och de boendes upplevelse. Genom noggrann analys av er fastighet presenterar vi anpassade ventilationslösningar som inte bara förbättrar luftkvaliteten och inomhusklimatet utan även minskar era driftskostnader.

Smarta tjänster som sparar energi och skonar miljön